top of page

İşyeri Hemşireliği Eğitimi | 2023

İşyeri Hekimliği Eğitimi | 2023 Detaylı Bilgiler


Hemşireliği eğitim süresi, adayların merak ettiği konular arasında yer alıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş KARiYER ENSTiTÜSÜ™'nde işyeri hemşireliği eğitimi alınabilir.



İşyeri Hemşireliği Eğitimi Ne Kadar Sürer?


İşyeri Hemşireliği eğitimi 90 saatlik bir süreyi kapsar. Bu eğitim, 45 saat offline (a-senkron) ve 45 saat yüz yüze olarak gerçekleşir. İlk olarak offline eğitim tamamlanır, ardından yüz yüze eğitime geçilir.


Kimler İşyeri Hemşiresi Olabilir?


İşyeri hemşiresi olarak çalışmak isteyen kişilerin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından belirlenen meslek unvanların herhangi birine sahip olması gerekir.


  • Hemşire

  • Sağlık Memuru

  • Acil Tıp Teknisyeni

  • Çevre Sağlığı Teknisyeni


olan kişiler KARiYER ENSTiTÜSÜ™ Eğitim Kurumundan İşyeri Hemşireliği Eğitimi almalıdır.




İşyeri Hemşireliği Eğitimi Veren Kurumlar


İşyeri Hemşireliği Eğitimi | 2023, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş eğitim kurumları tarafından sağlanmaktadır. KARiYER ENSTiTÜSÜ™, 14 yıldır bu alanda eğitimler sunmakta ve öğrencilere bir dizi avantajı ücretsiz olarak sunmaktadır.


KARiYER ENSTiTÜSÜ™'nün uzman eğitmenleri ve uzaktan yazılım sistemiyle işyeri hemşireliği eğitimi verir. Ayrıca, İSG Sınavı Uygulaması ile öğrenciler eğitimleriyle ilgili soru çözme imkanına sahip olurlar.


Sorularınız için bize ulaşabilirsiniz. Kariyer Enstitüsü, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiştir ve 14 yıldır binlerce kişiye İş Güvenliği Uzmanlığı, İşyeri Hekimliği ve İşyeri Hemşireliği Eğitimi sunmaktadır. İSG Sertifikası ve avantajları için iletişime geçebilirsiniz.


Comments


bottom of page