top of page

İşyeri Hekimliği Sertifikası Ankara


İşyeri Hekimliği Sertifikası Ankara
İşyeri Hekimliği Sertifikası Ankara

Özellikle internetin hayatımıza girmesiyle beraber hızlı bir teknolojik devrimin yaşandığı çağımızda hayat standartlarımız da hızla değişiyor. Çağın gereklerine uyum sağlayabilmek için her alandaki bakış açımızı yeniden sorguladığımız günleri yaşıyoruz. Bu hızlı değişimden payını elbette ki çalışma hayatı da aldı. Ülkemizde çalışma hayatından sorumlu kurum olan Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bu bağlamda bazı hizmetlere yeni standartlar getirdi. İşyeri hekimliği de bunlardan biri.


2013 yılından önce 50'nin üzerinde çalışanı olan işyerleri için işyeri hekimi bulundurma zorunluluğu vardı. 2013 yılında 6331 sayılı iş sağlığı güvenliği kanununda yapılan düzenlemeyle 50'nin üzerinde çalışanı bulunan tehlikeli ve çok tehlikeli işyerlerine işyeri hekimi bulundurma zorunluluğu getirildi. Mesleğe olan ilginin her geçen gün arttığı günümüzde işyeri hekimliği sertifikası nasıl alınır sorusu da en çok sorulan sorular arasında. Kariyerini bu alanda geliştirmek isteyen hekimler sıklıkla işyeri hekimliği sertifikası nasıl alınır sorusunun cevabını araştırıyor. Aşağıda sertifika alım süreci ile ilgili detaylı bilgileri paylaştık.



 

Nasıl İşyeri Hekimi Olunur? Ankara İşyeri Hekimliği Kursu


Nasıl İşyeri Hekimi Olunur?
Nasıl İşyeri Hekimi Olunur?

Ülkemizde işyeri hekimi olabilmek için Bakanlık tarafından yetkilendirilmiş özel eğitim kurumlarında 220 saatlik işyeri hekimliği kursu almak ve akabinde açılacak sınavda başarılı olmak gerekiyor. Bulut Akademi aralarında işyeri hekimliği eğitimlerinin de bulunduğu birçok alanda vermiş olduğu uzmanlık eğitimleriyle mesleğin gereklerine uygun uzman hekimler yetiştirmektedir. Tıp Fakültesinden mezun olan ve geleceğini bu doğrultuda şekillendirmek isteyen herkes işyeri hekimi olabilir. Mezun olunan branşın bir önemi yoktur. Bunun yanında yukarıda da belirttiğimiz gibi işyeri hekimi olarak kurum ve işletmelerde çalışabilmek için 220 saatlik bir işyeri hekimliği kursu almak ve kurs bitiminde yapılacak sınavdan 70 puan almak gerekir. Tüm bu süreci başarıyla tamamlayan adaylar Bakanlık tarafından onaylanmış sertifikalarını alarak işyeri hekimi unvanı alırlar.


Bulut Akademi 180 saat teorik 40 saati uygulamalı olmak üzere toplamda 220 saatten oluşan Ankara İşyeri Hekimliği Kursu eğitimlerini 12 yıldır başarıyla uygulamaktadır. Yapılacak sınav sonunda alınan sertifikaların süresi 5 yıldır. 5 yılın sonunda yenileme eğitimi alınmasına gerek yoktur. Sertifikaların yenilenmesi için vize yenileme işlemlerinin yapılması yeterlidir. Ankara İşyeri Hekimliği Kursu eğitimlerimize en çok talebin olduğu illerimizden biridir. Ülkemizin başkenti olan Ankara'da özellikle sanayin gelişmesiyle birlikte işyeri hekimlerine olan ihtiyaç artmıştır.

 

Ankara İşyeri Hekimliği Sertifikası


Ankara İşyeri Hekimliği Sertifikası
Ankara İşyeri Hekimliği Sertifikası

İşyeri hekimlerinin görev ve sorumlulukları 6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği kanununda açıkça belirtilmiştir. Buna göre işyeri hekimlerinin birincil görevi çalıştıkları yerin sağlık gözetimini yaparak çalışanlara rehberlik ve danışmanlık hizmeti vermektedir. Ankara İşyeri Hekimliği Kursu katılımcılarımız her sene olduğu gibi bu sene de sınavlarda yüksek başarı elde etmişlerdir. İşyeri hekimi olmak isteyen ve bu konuda piyasa araştırması yapan Tıp Fakültesi mezunlarının eğitimlerimize yoğun bir talepte bulunduğunu söyleyebiliriz. Tüm talepleri gerektiği şekilde karşılayabilmek üzere kurulmuş olan Bulut Akademi gerek teorik gerekse de uygulamalı eğitimlerde her daim yüksek standarttı hedefleyen bir kurumdur.

 

İşyeri Hekimliği Kursu Fiyat


İşyeri Hekimliği Kursu Fiyat
İşyeri Hekimliği Kursu Fiyat

İşyeri hekimliği eğitimi almak isteyenler aynı zamanda en uygun fiyatlı kursların da arayışı içerisine giriyorlar. Bu bağlamda işyeri hekimliği kursu fiyat arama motorlarında en sık aratılan kelimeler olarak karşımıza çıkıyor. İşyeri hekimliği kursları da dahil olmak üzere tüm kurslarımızın ücretleri dönemsel olarak değişmektedir. Çalışma hayatımızın Avrupa standartlarına ulaşmasında büyük rolü olan siz değerli işyeri hekimi adaylarımıza kurs ücretleri konusunda her türlü kolaylığı göstereceğimize emin olabilirsiniz. İşyeri hekimliği kursu fiyat almak isteyen adaylarımız Whatsapp ve Facebook üzerinden sayfamızdaki canlı destek hattından veya iletişim sayfamızdan bize ulaşabilirler.

 

Pandemi Dönemi İşyeri Hekimliği Eğitimlerimiz


Pandemi Dönemi İşyeri Hekimliği Eğitimlerimiz
Pandemi Dönemi İşyeri Hekimliği Eğitimlerimiz

Bulut Akademi pandemi döneminde eğitim programlarının aksamaması için internet üzerinden işyeri hekimliği kurslarına devam etmektedir. Online eğitimlerimiz sayesinde Türkiye'nin her yer yerindeki hekimlerimiz eğitimlerimize katılma fırsatı bulmaktadır. Çalıştıkları işyerlerinden veya evlerinden online olarak eğitimlerimize katılan hekimlerimiz tıpkı örgün eğitim sisteminde olduğu gibi sınavlarda çok başarılı sonuçlar almışlardır. Pandemi sürecinde teorik eğitimlerin tamamını online eğitim sistemine taşıyan Bulut Akademi böylece kursiyerlerin pandemiden en az etkilenmelerini sağlayarak bu konuda en yüksek başarıyı gösteren kurumlardan biri olmuştur. Canlı ve uzaktan eğitimlerimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.


 

Güncel İş Güvenliği Eğitimi Haberlerini Takip Edebilmek Abone Olun;

 
 
 

 

12 Yıllık Eğitim Tecrübesi,

81 İlde, binlerce referans ile

Gururla eğitimlerine devam eden

 

Ücretsiz Danışma Hatlarımızı aramadan,

Önce Diğerlerini Arayın; Farkı Farkedin :)

+90 532 238 12 50

+90 532 359 12 50

+90 532 720 68 32

 

İç Anadolu Bölge Müdürlüğü Gültepe Mh. 3. Toptancılar Sk. MAQAM Office B Blok No:505 58080 | Merkez | SİVAS +90 850 550 58 06


Genel Müdürlük Ehlibeyt Mh. Tekstilciler Cd. Türeli İş Merkezi No:14/6 Kat:3 06520 | Çankaya | ANKARA +90 312 911 94 14


Marmara Bölge Müdürlüğü Y. Dudullu Mh. Bayrak Cd. Bilim Tower 30/75 Kat:10 34775 | Ümraniye | İSTANBUL +90 216 606 17 58

 

Comments


bottom of page