top of page

İSG Sınavı Uygulaması | 2023

İSG Sınavı Mobil Uygulaması İçerisinde Neler Bulunuyor?


KARiYER ENSTiTÜSÜ™, İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) alanını dijital dünya ile birleştirerek, uzman yazılım ekibi ve eğitmenleri tarafından geliştirilen İSG Sınavı Uygulaması'nı kullanıma sundu. Bu uygulama, İş Güvenliği Uzmanlığı, İşyeri Hekimliği ve İşyeri Hemşireliği (DSP) Sınavı'na hazırlanan bireyler için özel olarak tasarlanmıştır.


İSG Sınavı Mobil Uygulaması'nın Temel Özellikleri:


KARiYER ENSTiTÜSÜ™ tarafından geliştirilen İSG Sınavı Mobil Uygulaması, sınav katılımcılarına zamandan ve mekândan bağımsız bir şekilde soru çözme ve gelişimlerini takip etme imkânı sunmaktadır. Sınav öncesinde hazırlık yapmak isteyen kişiler, uygulamayı indirerek sınav için gerekli tüm dokümanlara kolayca erişebilirler. Uygulama içeriğinde, İSG eğitimi, sınav konu dağılımı, iş güvenliği sınavına nasıl çalışılacağı ve 2023 İSG Sınav Takvimi gibi konularda merak edilen birçok bilgi bulunmaktadır.

İSG Sınavı Mobil Uygulaması İçeriği Detayları:

KONU KONU ÇÖZ:


  • İSG konularına dair binlerce soru içermekte olup, konu dağılımına uygun olarak hazırlanmış testlerle kullanıcılar doğru ve yanlışları istatistiksel olarak görebilirler.


DENEME ÇÖZ:


  • İSG Sınavı formatına uygun çıkmış soruları içeren bölümde, kullanıcılar kendi seviyelerini ölçebilirler.


ÇÖZÜM VİDEOLARI:


  • KARiYER ENSTiTÜSÜ™'nün uzman akademik kadrosu tarafından çözülen ve çıkma ihtimali olan soruların videolu çözümleri.


POPÜLER BLOGLAR:


  • İSG ile ilgili makalelerin bulunduğu bölüm.


Gelişimi Takip Etme:


Uygulama içinde yer alan "İSTATİSTİK" bölümü, kullanıcının çözdüğü soru sayısı, doğru ve yanlış cevap sayısı ile genel başarı oranını gösterir. İSG Sınavı Mobil Uygulaması, Google play ve Apple Store'da bulunmaktadır.

İSG Sınavı Mobil Uygulaması'nın içeriğine dair daha ayrıntılı bir bakış sunabiliriz. Kariyer Enstitüsü İSG Eğitim Kurumları, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi vermek üzere yetkilendirilmiştir.Ayrıca, KARiYER ENSTiTÜSÜ™'nün 13 yıllık deneyimi ve İSG Eğitim Kurumu olarak sunduğu avantajlara odaklanarak okuyucuların güvenini pekiştirebiliriz. İSG Sınavı Mobil Uygulaması hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, sizleri bilgi alabileceğiniz iletişim sayfamızı ziyarete davet ediyoruz.








Comentários


bottom of page