top of page

İSG Katip Mezuniyet Belgesi Doğrulama İşlemi Nasıl Yapılır? | 2023


İSG Katip Mezuniyet Belgesi Doğrulama İşlemi Nasıl Yapılır? | 2023

İSG Katip sisteminin güncellemesinin ardından kişiler İSG Katip Mezuniyet Belgesi Doğrulama İşlemi Nasıl Yapılır? sorusunun cevabını merak etmeye başladı. Bizde sizlere doğru bilgi vermek için İSG Katip Mezuniyet Belgesi Doğrulama İşlemi Nasıl Yapılır? başlıklı yazımızı ele aldık. Yazımızda ayrıca İSG Kursuna Kayıt İşlemi Nasıl Yapılır? konusuda bulunmaktadır.


İSG Kursuna Kayıt İşlemi Nasıl Yapılır?


İSG Katip Mezuniyet Belgesi Doğrulama İşlemi Nasıl Yapılır? konusunu açıklamadan önce İSG Kursuna Kayıt İşlemi Nasıl Yapılır? sorusunu cevaplamak doğru olacaktır.


İş güvenliği uzmanı olmak isteyen adayların Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş KARiYER ENSTiTÜSÜ™ iştiraki olan BULUT AKADEMİ™ Eğitim Kurumundan İSG kursuna katılmalıdır.


İSG kursuna kayıt olmak isteyen kişiler belirli aşamaları tamamlamalıdır. İSG kursuna katılmak isteyen kişiler BULUT AKADEMİ™ Eğitim Kurumuna;


  • Kimlik kartı ön/arka fotoğrafı

  • Başvuru Formunu online şekilde teslim etmelidir.


Gerekli belgelerini gönderen kişilerin ayrıca İSG Katip uygulamasından Mezuniyet Belgesi Doğrulama İşlemini gerçekleştirmelidir.


Yeni İSG Katip Sisteminde Mezuniyet Belgesi Doğrulama İşlemi Nasıl Yapılır?


İSG kursuna katılmak isteyen kişiler Yeni İSG Katip uygulamasından Mezuniyet Belgesi Doğrulama veya Yükleme İşlemi ni yapmalıdır.


Yeni İSG Katip Sisteminde Mezuniyet Belgesi Doğrulama İşlemi İçin İzlenmesi Gereken Adımlar Şunlardır:



Yeni İSG Katip Sisteminde Mezuniyet Belgesi Doğrulama İşlemi

  • İlk adım olarak Yeni İSG Katip uygulamasını açınız.

  • Yeni İSG Katip sisteminde bulunan Kişi Bilgilerim kısmına giriş sağlayınız.

  • Ardında Kişi Kartı Bilgileri kısmını tıklayınız.

  • Açılan sistemde sağ tarafta bulunan YÖK mezuniyet bilgilerine girerek Doğrula butonu seçtikten sonra mezuniyet belgeniz ekrana gelecektir.






Yeni İSG Katip sisteminde Mezuniyet Belgesi Doğrulama İşlemini yaparken Mezuniyet Belgesi nin yükleme sırasında sorun yaşayan kişilerin Mezuniyet Belgesi Yükleme İşlemini gerçekleştirmesi gerekir.


Yeni İSG Katip Sisteminde Mezuniyet Belgesi Yükleme İşlemi:



Yeni İSG Katip Sisteminde Mezuniyet Belgesi Yükleme İşlemi

  • E devlet bilgilerinizi kullanarak İSG Katip uygulamasında giriş yapınız.

  • Ekrana gelen Süreç Yönetimi butonuna tıklayınız.

  • Süreç Yönetimi bölümünde yer alan Bireysel Bildirim Başvuruları sekmesini seçiniz.

  • Yeni butonu seçerek ekranda açılan diploma ve mezuniyet belgesi bildirimini tercih ettikten sonra belge yükleme sürecini başlatmalısınız.

  • Son adım olarak diploma veya mezuniyet belgeniz sisteme yüklenme işlemi tamamlanacaktır.



Yeni İSG Katip Sisteminde Mezuniyet Belgesi Yükleme İşlemi ni tamamlayan kişilerin mezuniyet belgesi Bakanlık tarafından 2-3 gün içinde onaylanmaktadır.



 

İSG Katip Mezuniyet Belgesi Doğrulama İşlemi Nasıl Yapılır? | 2023 konulu yazımız umarız yeterince açıklayıcı olmuştur. Fakat bu konu ve aklınıza takılan tüm diğer konular hakkında sorularınızı bize bir form bırakarak sorabilirsiniz. Uzmanlarımız sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacaklardır.


BULUT AKADEMi™ Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından İSG Eğitimleri noktasında Yetkilendirilmiş olan KARİYER ENSTİTÜSÜ A.Ş. markasıdır. Bulut Akademi, “Türkiye’nin İSG Kursu” sloganı ile tam 14 yıldır binlerce kişinin İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikası almasını sağlamıştır.


Sizler de en uygun fiyat avantajlarından yararlanmak ve İSG Sertifikası hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için hemen aşağıdaki formu doldurun.



 


Komentarze


bottom of page