top of page

İş Güvenliği Uzmanlığı Kursu İstanbul


İş Güvenliği Uzmanlığı Kursu İstanbul
İş Güvenliği Uzmanlığı Kursu İstanbul

İş sağlığı ve güvenliğinin nihai hedefi sağlıklı ve güvenilir bir çalışma ortamı tesis etmektir. Yasalarla desteklenen iş güvenliği uygulamalarını kurumlarda sağlamak için iş güvenliği uzmanlarına ihtiyaç vardır. İş güvenliği uzmanları çalışanların meslek hastalıklarına yakalanmaması için onları bilinçlendirmek, gerekli tedbirleri almak, işyerinde bulunan malzeme ve ekipmanların güvenliğini sağlamaktan sorumlu kişilerdir. Ülkemize baktığımızda iş sağlığı ve güvenliği konusunun önceki yıllara nazaran çok daha gelişmiş olduğunu görüyoruz. Halen çok eksiğimiz olsa da işverenlerimiz de sağlıklı ve güvenli bir iş ortamı sağlamak konusunda bilinçlenmeye başlamışlardır. Bu yazımızı İstanbul iş güvenliği uzmanlığı kurslarına ayırdık.




 

İş Güvenliği Kursu | İstanbul


İş Güvenliği Kursu | İstanbul
İş Güvenliği Kursu | İstanbul

İstanbul iş güvenliği kursları İstanbul'da yaşayan ve kariyerini İSG uzmanı olarak sürdürmek isteyen adaylar için açılmıştır. Adaylar eğitim boyunca iş güvenliği konusunda teorik, pratik ve staj eğitimi görerek tam donanımlı bir şekilde iş güvenliği sertifikası sınavlarına hazırlanırlar. Kurumumuz Bulut Akademi kursiyerleri yalnızca İSG sınavı için hazırlamaz. Adaylar meslek hayatları boyunca karşılaşabilecekleri zorlukların nasıl üstesinden gelebilecekleri konusunda da eğitilirler. Böylece Bulut Akademi öğrencileri sahaya çıktıklarında acemilik dönemlerini kısa sürede atlatırlar. İsg sertifikası sınavında başarılı olmak için seçeceğiniz eğitim kurumu çok önemlidir. Başarının yarısı sizin eserinizse yarısının da seçtiğiniz eğitim kurumundan geçtiğini unutmamalısınız. Gerek İstanbul gerekse de diğer illerdeki şubelerimizle deneyimli eğitim kadromuzla İSG sınavında başarıyı yakalamanız için olanca gücümüzle çalışıyoruz. Bugüne kadar bizleri tercih eden pek çok kişinin hayalindeki mesleğe kavuşmasında vesile olduk. Sizin de hayalinizde iş güvenliği uzmanı olmak yatıyorsa Bulut Akademi doğru bir tercih olacaktır.

 

İstanbul İş Güvenliği Kursu Ne kadar Sürüyor?



İstanbul İş Güvenliği Kursu Ne kadar Sürüyor?
İstanbul İş Güvenliği Kursu Ne kadar Sürüyor?

İSG sertifikası kursları 220 saat süren bir süreçtir. Eğitim saatleri 90+90+40 saat şeklinde belirlenmiştir. Eğitimin 90 saatlik bölümü teorik eğitimleri kapsar. Teorik eğitimler sınıfta gerçekleştirilmektedir. İSG kursu devam mecburiyeti olan bir kurstur. Devamsızlığı fazla olan adayların kursla ilişiği kesilmektedir. Eğitimlerin öteki 90 saatlik bölümünü ise online eğitimler oluşturur. Online eğitimlere katılım sağlayabilmeniz için internet bağlantınızın olması yeterlidir. Online eğitimlerin bir bölümünü aynı anda takip etmeniz gerekirken bir bölümünü ise kendinize uygun bir saatte izleyebilirsiniz. Eğitimlerin son kısmını staj oluşturmaktadır. Öğrenciler çeşitli işletmelerde staj yaparak mesleğe dair pratik yapma fırsatı bulurlar. Şu an pandemi süreci bitmediğinden eğitim şekillerinde de değişikliğe gidilmiş ve teorik olarak verilen eğitimler de online şeklinde gerçekleştirilmeye başlanmıştır. İş güvenliği sertifikası kurslarına gitmeye vakit bulamayan adaylar için bu iyi bir fırsattır.

 

Herkes İstanbul İş Güvenliği Eğitimi Alabilir mi?


Herkes İstanbul İş Güvenliği Eğitimi Alabilir mi?
Herkes İstanbul İş Güvenliği Eğitimi Alabilir mi?

İSG eğitimlerine katılabilmeniz için en önemli şart Bakanlıkça belirlenmiş üniversite bölümlerinden birinden mezun olmaktır. İş güvenliği eğitimlerine katılabilmek için hangi bölümlerden mezun olmak gerekiyor?


  • Mühendislik Bölümü

  • Mimarlık Bölümü

  • Fizik, Kimya, Biyoloji Bölümü

  • İSG Bölümü

  • Teknik Personel Yetiştiren Bölümler

Bu bölümlerden mezun olanlar İSG kursu veren eğitim kurumlarında eğitimlerini tamamlayarak ÖSYM tarafından yapılan sınavda başarılı oldukları takdirde İş sağlığı ve güvenliği sertifikası almaya hak kazanırlar. İSG sınavı toplam 50 sorudan oluşmakta ve adayların geçer puan alabilmesi için 35 soruya doğru yanıt vermesi gerekmektedir.

 

İstanbul İş Güvenliği Kurs Ücretleri


İstanbul İş Güvenliği Kurs Ücretleri
İstanbul İş Güvenliği Kurs Ücretleri

İş güvenliği uzmanı olmak isteyip yetkili bir eğitim kurumu arayışı içine giren adaylar doğal olarak maddi açıdan kendilerine en uygun kurs bulma arayışına girmektedir. Kurs ücretlerinin belirli bir fiyatı yoktur. Ücretler kurumdan kuruma değişiklik göstermektedir. Bunun yanında eğitim alınacak kurumun fiyat politikasına göre fiyatlar her sene revize edilir. Kurs ücretlerinin belirlenmesinde enflasyon oranı, kursun bulunduğu şehir ve eğitmenlerin kalitesi gibi hususlar etkilidir. Net bir bilgi almak için ilgili eğitim kurumuyla görüşmeniz gerekiyor. İş sağlığı ve güvenliği sertifikası kurs ücretleri hakkında bilgi almak ve uygun ödeme koşulları ile eğitiminizi almak için dilerseniz canlı destek hatlarımızdan dilerseniz de kurumumuza gelerek yüz yüze görüşebilirsiniz. İş sağlığı ve güvenliği çok ciddi sonuçlar doğurabilecek bir disiplindir. Bu bağlamda önceliğimiz fiyat değil iyi ve kaliteli bir eğitim vermektir.

 

Güncel İş Güvenliği Eğitimi Haberlerini Takip Edebilmek Abone Olun;

 
 
 

 

12 Yıllık Eğitim Tecrübesi,

81 İlde, binlerce referans ile

Gururla eğitimlerine devam eden

 

Ücretsiz Danışma Hatlarımızı aramadan,

Önce Diğerlerini Arayın; Farkı Farkedin :)

+90 532 238 12 50

+90 532 359 12 50

+90 532 720 68 32

 

İç Anadolu Bölge Müdürlüğü Gültepe Mh. 3. Toptancılar Sk. MAQAM Office B Blok No:505 58080 | Merkez | SİVAS +90 850 550 58 06


Genel Müdürlük Ehlibeyt Mh. Tekstilciler Cd. Türeli İş Merkezi No:14/6 Kat:3 06520 | Çankaya | ANKARA +90 312 911 94 14


Marmara Bölge Müdürlüğü Y. Dudullu Mh. Bayrak Cd. Bilim Tower 30/75 Kat:10 34775 | Ümraniye | İSTANBUL +90 216 606 17 58

 

留言


bottom of page