top of page

C Sınıfı İş Güvenliği Kursu Fiyatları 2021


C Sınıfı İş Güvenliği Kursu Fiyatları 2021
C Sınıfı İş Güvenliği Kursu Fiyatları 2021

İş sağlığı ve güvenliği kanun ve yönetmeliklerine göre Bakanlık tarafından belirlenmiş tehlike sınıfları kapsamında yer alan işletmelerde iş güvenliği uzmanı istihdam edilmesi zorunludur. Bu bağlamda düşündüğümüzde iş güvenliği eğitimlerinin çalışma hayatının ayrılmaz bir parçası olduğu açıktır. Siz de iş güvenliği alanında kariyer yapmayı hedefliyorsanız yetkili eğitim kurumlarında eğitim almanız şarttır. Kurumumuz Bulut Akademi her yıl yüzlerce kursiyeri İSG uzmanı olarak yetiştirmektedir. Hayallerinizi asla ertelemeyin. Gelin tanışalım ve geleceğinizi beraber inşa edelim. C sınıfı iş güvenliği kursu İstanbul ve Türkiye'nin diğer illerindeki şubelerimizde verilmektedir. Merak ettiğiniz sorular için web sayfamız üzerinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz.



 

İSG Kurslarına Katılmak Zorunda mıyım?


İSG Kurslarına Katılmak Zorunda mıyım?
İSG Kurslarına Katılmak Zorunda mıyım?

İş güvenliği alanında kariyer yapmak isteyenlerin öncelikli olarak merak ettiği konuların başında İSG kurslarına katılımın zorunlu olup olmadığı geliyor. Sorunun cevabını hemen verelim. Evet iş güvenliği uzmanı olmak istiyorsanız İSG kurslarına katılmanız gerekiyor. Çalışanların işyerlerinde güvenliğinin sağlanması ve iş sağlığının korunması için bu alanda görev yapacak adayların iyi bir eğitimden geçmesi şart. Bulut Akademi gibi yetkili eğitim kurumlarından almış olduğunuz eğitimler Bakanlık tarafından sürekli olarak denetlenen eğitimlerdir. Bu nedenle kurslara katılım sağlayan adayların kalifiye bir eleman olabilmeleri için dersleri kesintisiz olarak takip etmeleri ve mümkün olduğunca devamsızlık yapmamaları gerekiyor. Devamsızlık hakkı 6 saat olup 6 saatin üzerinde devamsızlık yapan kursiyerlerin eğitimi iptal edilmekte ve sınava girebilmek için yeniden eğitim almak zorunda kalmaktadırlar.


Toplam 220 saatten oluşan İSG kurslarının 180 saati online şekilde 40 saati ise staj eğitimi şeklinde gerçekleştirilmektedir. Online eğitimlerin 90 saati senkron eğitim olup eğitimin yapıldığı tarih ve saatte bulunduğunuz yerden eğitime katılma zorunluluğunuz bulunmaktadır. A-senkron eğitim şeklinde yapılan 90 saatlik kısmı ise belirtilen tarih aralığında tamamlamanız yeterlidir. 40 saatlik staj eğitiminde ise adaylar bir iş güvenliği uzmanının nezaretinde saha eğitimlerini tamamlamaktadırlar.

 

C Sınıfı İş Güvenliği Kurslarına Kimler Katılabilir?


C Sınıfı İş Güvenliği Kurslarına Kimler Katılabilir?
C Sınıfı İş Güvenliği Kurslarına Kimler Katılabilir?

İş sağlığı ve güvenliği uygulamalarının kanun kapsamıyla zorunlu olmasıyla birlikte bu mesleğe olan ilgi arttı. Çalışma olanaklarının fazla ve maaşların tatmin edici olması bir çok üniversite mezununu haliyle bu mesleğe yöneltiyor. Peki herkes İSG uzmanı olabilir mi? İş sağlığı güvenliği uzmanı olabilmek için üniversitelerin Bakanlık tarafından kanun ve yönetmeliklerde belirlenen bölümlerinden mezun olmanız gerekiyor. Buna göre aşağıda belirtmiş olduğumuz bölümlerden mezun olanlar İSG eğitimlerine katılarak İSG uzmanı olabilmektedir.

  • Mühendislik Fakültesi Mezunları

  • Mimarlık Fakültesi Mezunları

  • Fen-Edebiyat Fakültelerinin Fizik, Kimya, Biyoloji Bölümü Mezunları

  • Teknik Öğretmenler

  • İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü Ön Lisans Mezunları ( Lisans mezunlarının sınava girebilmesi için eğitime katılmaları zorunlu değildir)

 

İSG Eğitimi Veren Kurumlar


İSG Eğitimi Veren Kurumlar
İSG Eğitimi Veren Kurumlar

İş güvenliği alanında uzman olarak çalışabilmek için iş sağlığı ve güvenliği sertifikası eğitimlerine katılmanız gerekiyor. Sertifika eğitimleri İSG eğitimi veren kurumlar tarafından gerçekleştirilmektedir. Söz konusu eğitim kurumlarının Bakanlık tarafından yetkilendirilmiş olması ise yasal bir zorunluluktur. Yukarıda da belirttiğimiz üzere iş güvenliği uygulamaları çalışma hayatının önemli bir parçasıdır. Çıkmış olduğunuz bu yolculuğu başarıyla nihayete erdirebilmek için eğitim alacağınız kurumu doğru şekilde seçmelisiniz. Türkiye'nin İSG kursu Bulut Akademi'ye bu konuda gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz. Bakanlık onaylı eğitim kurumlarının hangileri olduğunu öğrenmek isteyen adaylar Çalışma ve sosyal Güvenlik Bakanlığının internet sayfasından bu bilgilere ulaşabilirler. Listeden kendinize en uygun eğitim kurumunu belirleyerek İSG eğitimlerine katılabilirsiniz. Kurslara katılmak için istenilen belgeler, eğitim içeriği ve eğitim tarihleri hakkında tercih etmiş olduğunuz kurumdan bilgi alabilirsiniz.


İş sağlığı ve güvenliği sertifikası eğitimleri tehlike sınıflarına göre farklılıklar gösterir. A sınıfı işyerleri çok tehlikeli, B sınıfı işyerleri tehlikeli, C sınıfı işyerleri ise az tehlikeli sınıfta yer alır. Adaylara almak istedikleri tehlike sınıfı sertifikasına göre eğitimler verilir. C sınıfı iş güvenliği kurslarımıza tüm illerden kayıt olabilirsiniz. Alanında deneyimli eğitmen kadrosu eşliğinde C sınıfı iş güvenliği uzmanlık kurslarımıza katılanları aydınlık bir gelecek bekliyor.

 

C Sınıfı İş Güvenliği Kursu Ücretleri 2021
C Sınıfı İş Güvenliği Kursu Ücretleri 2021

C sınıfı iş güvenliği kursları ile ilgili net bir bilgi vermemiz zor. Bunun nedeni kurs ücretlerinin her yıl farklı etkenlere bağlı olarak değişiklik gösteriyor olmasıdır. Bulut Akademi farklı illerde bulunan şubeleri aracığıyla Türkiye çapında hizmet veren bir eğitim kurumudur. Eğitimlerimiz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na bağlı olarak yürütülmektedir. Eğitim fiyatlarımız her sene bu doğrultuda güncellenmektedir. Bizleri tercih ederek eğitimlerimize katılan adaylara 169 TL değerinde Sınav Hazırlık Kitabı ve sınav öncesinde soru-cevap şeklinde bilgilerinizi tazeleyeceğiniz 350 TL değerinde online eğitim paketimiz ücretsiz olarak verilmektedir. İş güvenliği kursu ücretlerimiz ile ilgili kurumumuz ile görüşerek bilgi alabilirsiniz. Fiyatlar konusunda size her türlü kolaylığı göstereceğimize emin olabilirsiniz.


 

Güncel İş Güvenliği Eğitimi Haberlerini Takip Edebilmek Abone Olun;

 
 
 

 

12 Yıllık Eğitim Tecrübesi,

81 İlde, binlerce referans ile

Gururla eğitimlerine devam eden

 

Ücretsiz Danışma Hatlarımızı aramadan,

Önce Diğerlerini Arayın; Farkı Farkedin :)

+90 532 238 12 50

+90 532 359 12 50

+90 532 720 68 32

 

İç Anadolu Bölge Müdürlüğü Gültepe Mh. 3. Toptancılar Sk. MAQAM Office B Blok No:505 58080 | Merkez | SİVAS +90 850 550 58 06


Genel Müdürlük Ehlibeyt Mh. Tekstilciler Cd. Türeli İş Merkezi No:14/6 Kat:3 06520 | Çankaya | ANKARA +90 312 911 94 14


Marmara Bölge Müdürlüğü Y. Dudullu Mh. Bayrak Cd. Bilim Tower 30/75 Kat:10 34775 | Ümraniye | İSTANBUL +90 216 606 17 58

 

Comentários


bottom of page