top of page

Bulut Akademi Yorumlar

İyi bir kuruma kayıt olmak, kariyer basamaklarını hızla tırmanmak isteyen herkes araştırma yapar. Size yardımcı olmak, iyi bir seçim yapmanız konusunda yolunuzu aydınlatmak ve bu doğrultuda Bulut Akademi Eğitim Kurumları hakkında bilgi vermek istiyoruz. Bulut Akademi yorumlar arasından inceleme yapan herkes kurumumuzun başarısını ve memnun kalan kişileri görecektir. Bu başarının arkasında köklü geçmiş, yeniliklere açık olma, teknolojiye uyum sağlama ve her seferinde daha iyisini yapma arzusu yatar. Hal böyle olunca Bulut Akademi İSG, TMGD, KDU ve Temel Eğitimler konusunda vazgeçilmez olmayı başarır.

Eğer siz de kariyerinize yeni bir yön katmak istiyorsanız ve güvenilirlik vazgeçilmezleriniz arasında yer alıyorsa Bulut Akademi size en iyisini vermek için her zaman hazır bekler. Tek yapmanız gereken yazımızın tamamını okuduktan sonra, bizimle iletişime geçerek farkımızı hissetmektir.

 

Bulut Akademi Hakkında Bilgi

Bulut Akademi Yorumlar

Günümüzde neredeyse hayatın her alanına internet yön verir. Biz de bu durumun bilincinde olarak eğitim sürecinin internet üzerinden başarıyla işlenmesini sağladık. Ancak uzaktan eğitimi son zamanlarda yaşanan pandemi ile birlikte değil, pandemiden tam 2 sene önce hazırladığımız sistem ile kullanmaya başladık.

Bulut Akademi uzaktan eğitim sistemini başarılı şekilde kullanması sayesinde kesintisiz eğitime pandemi döneminde de başarılı şekilde devam etti.

Başarı öykümüz 2009 yılında 1250 m2’lik kapalı alanda başladı. O yıllarda 500 kişiden oluşan katılımcı kapasitemiz ile T.C. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan Özel Öğretim Kurumu ruhsatı aldık. Bu sayede eğitim konusunda ilk adımımızı da atmış olduk.

2012 yılında ise başarımıza bir yenisini daha ekleyecek büyük bir adım attık. Mevcut faaliyetlerimize ara vermeden Türkiye’de ilk Yetkili İSG Eğitim Kurumu ruhsatını biz aldık. 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu çerçevesinde "Yetkili İSG Eğitim Kurumu" şartlarını sağlayarak “ilk” olma özelliği kazandık.


Buraya kadar okuyan ve Bulut Akademi güvenilir mi? konusunda araştırma yapanlar için bizleri tercih eden kişilerin başarısını anlatsak kendimizi abartmış olmayız sanırım. Çalışmalarımıza ve bizi tercih eden kişilere baktığımızda binlerce kişinin methimizi duyan ve arkadaş tavsiyesiyle gelenlerden oluştuğunu söyleyebiliriz. Bulut Akademi yorumlar arasında inceleme yaptığınızda %99,7 oranında memnun kalan kişileri sizler de görebilirsiniz.




 

Bulut Akademi Uzaktan Eğitim

Pandemi dönemi eğitim sürecinin uzaktan yapılmasını sağlamıştır. Bizler de birçok eğitim programını uzaktan şekilde yapmaya alışkın olduğumuzu defalarca kanıtlamış olduk.


Eğitim sistemimize kayıt olan kişiler iletişim konusunda da bizleri takdir eder. Bulut Akademi iletişim konusuna verdiği önemi her geçen gün yenileyen sistemiyle kanıtlar. Buna göre; ister whatsapp, ister telefonla arayarak, isterseniz de web sitemiz üzerinden iletişime geçerek canlı destek alabilirsiniz.


Biraz da Bulut Akademi yüksek lisans eğitimlerinden bahsetmek istiyoruz. Bulut Akademi İSG Yüksek Lisans Programı sayesinde “B Sınıfı İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı” olma hakkı elde edebilirsiniz. Lisans eğitimini tamamlayan kişiler tezsiz yüksek lisans programına kayıt olabilir, İSG uzmanı olarak tehlikeli ve az tehlikeli sınıfta görev alabilir.

Size son olarak Kuzey İrlanda'da bulunan Stanford Quality International Kalite Derecelendirme Kuruluşunun Türkiye Temsilciliği’ni kazanmamızdan bahsetmek istiyoruz. Kendimizi geliştirmenin bilinciyle her geçen gün çalışmaya ve ilerlemeye var gücümüzle devam ediyoruz.


Siz de Bulut Akademi İSG, TMGD, KDU ve temel eğitimler konusunda farkı hissetmek, kariyerinize değer katmak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bu sayede:

  • Donanımlı ve kaliteli eğitim

  • Uzman kadro

  • Kaliteli iletişim

  • Güçlü anlatım tekniği ile başarı elde edebilirsiniz. Elde ettiğiniz başarı sadece gireceğiniz sınavlarda değil, meslek hayatında da işinize yarayacak önemli bilgileri içerir.

Bulut Akademi TMGD, İSG, temel eğitimler, KDU süreci hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz eğitimden önce, eğitim esnasında ve eğitim sonrasında bizimle iletişime geçebilirsiniz. Unutmayın ki bizim için öncelik her zaman sizlerin memnuniyetini kazanmaktır.



 

Güncel İş Güvenliği Eğitimi Haberlerini Takip Edebilmek Abone Olun;

 
 
 

 

12 Yıllık Eğitim Tecrübesi,

81 İlde, binlerce referans ile

Gururla eğitimlerine devam eden

 

Ücretsiz Danışma Hatlarımızı aramadan,

Önce Diğerlerini Arayın; Farkı Farkedin :)

+90 532 238 12 50

+90 532 359 12 50

+90 532 720 68 32

 

İç Anadolu Bölge Müdürlüğü Gültepe Mh. 3. Toptancılar Sk. MAQAM Office B Blok No:505 58080 | Merkez | SİVAS +90 850 550 58 06


Genel Müdürlük Ehlibeyt Mh. Tekstilciler Cd. Türeli İş Merkezi No:14/6 Kat:3 06520 | Çankaya | ANKARA +90 312 911 94 14


Marmara Bölge Müdürlüğü Y. Dudullu Mh. Bayrak Cd. Bilim Tower 30/75 Kat:10 34775 | Ümraniye | İSTANBUL +90 216 606 17 58

 

Comentarios


bottom of page